tisdag 21 juli 2009

lördag 18 juli 2009

Nu har jag krupit ner...


Under täcket och bara myser! Det är två slitna som ska sova nu! Efter 4 roliga dagar så ska det bli skönt med sömn! Tack igen för att vi fick hälsa på!

Äntligen hemma!



fredag 17 juli 2009

Vassen buga sig...


Där vi åka fram!

På väg hem igen!


Nu har vi varit på ett kort stopp vid Skokloster! Vyn är underbar, maten god och musiken glad!

Skokloster!



Mälaren!



Vi ska åka den här!


Till Skokloster!

Bad i Storvreta!


Lars badar i det 23 gradiga vattnet!

torsdag 16 juli 2009

Nu har vi turistat klart!


Och det var jätte kul! Massor av gamla saker och min favorit lejonet! Hur söt är han inte!? Evolutionen har gått framåt.

Gripsholms slott



På väg igen!


Nu har vi lämnat Ärla efter 2 jätte trevliga dagar. I går badade jag i ca två timmar, Så idag är jag lite röd. Vi drack jordgubbsdrinkar och mös! Tack för att vi fick komma! Nu är vi på väg mot ett litet slott!

tisdag 14 juli 2009

fredag 10 juli 2009

I solsken och regn!


Fast det är mest regn just nu! Så ska hundar rastas, hittils har allt gått bra. Får se sen då han ska vara själv en stund då vi ska på dop!

torsdag 9 juli 2009

Nero!


Nu är vi äntligen hemma! Och Nero är på besök!

måndag 6 juli 2009

Ingen GPS!


Så maken surar och undrar hur vi ska hitta!

Semestertider!!

Så har äntligen makens semester börjat, och min slutat!!
Vi börjar den med att fara på besök till mina föräldrar, Det var ju ett tag sen senast.

Förhoppningsvis så hinns det med en av mina absoluta favorit sysselsättningar.... FISKA!!! Jag älskar att fiska, hellst från en båt. Men från land går också bra, det är det vi i min familj har gjort som familje nöje så länge jag kan minnas. Jag metar hellst, har aldrig riktigt fått till schvungen på kastspö. Den perfekta metningen för mig är i båt i en stilla sjö, lagom med napp och ohyre fritt... Då trivs jag!!

En annan syssla som jag ÄLSKAR är att bada!! kan bada nästan hur mycket, och länge som hellst. Den här senaste veckan har vi varit på Paradisbadet två gånger, och jag tog simborgarmärket. Det är jag fasligt nöjd över! Min bästa simkundskap är att flyta, är hur lätt som hellst. Så ryggsim är det enklaste, om man kan kalla min stil för ryggsim. Fast jag är ju på rygg och jag åker frammåt så det borde det väll!? Jag har dock märkt att jag föredrar bassäng över äventyrs delen, kanske det är roligare om man är fler att vara i äventyrsdelen!? Själv åker jag inte ruschkanorna, det känns alldeles för bökigt. Det var så länge sen jag badade på badhus så jag vågade knappt hoppa från kanten längre, och absolut inte från trampolinen. Men mitt nästa mål är att hoppa från den!! Men även när det gäller bad så är insjöar det absolut roligaste, man kan titta på fiskar och växter.

Sen när vi åker hem igen så är tanken att vi ska få låna med oss Nero hem, Vi ska eventuellt vara hundvakt senare i höst. Men då Lars är allergisk, så tänkte vi låna honom på prov några dagar och se om det funkar. Nero är en jätte snygg colliehane, snäll och go är han också.

Sen efter det så bär det iväg ner till slottfrun och godsägaren, Vi har ju lovat så länge att vi ska hälsa på. Men eftersom vi är som vi vart, så passade vi inte på när de bodde i Östersund. Så nu måste vi enda ner till Ärla! Så vi känner att det är nog dags att hälsa på, innan de flyttar ÄNNU längre bort!! Men vi ser verkligen fram emot att bli bortklemade av tjänstefolket, serverade kyliga drinkar vid poolen m.m.

Sen på vägen hem så blir det ett depåstopp hos vretarna, kanske det blir kyliga drinkar vid deras pool med!!??

Så ser följande två veckor ut!! Och mitt i allt detta så ska vi på dop!!!

Kram

torsdag 2 juli 2009

Idag är det 5 år sen vi gifte oss!!

Så vi firar tydligen den stolta graden av Träbröllopsdag!! Det känns ju fint, vad ger man då!? En slev eller kanske en smörkniv!? Vi ska i alla fall gå ut och äta ikväll, på O´Learys. Sen blir det att ligga och slappa i soffan framför TV:n, kanske hyra en film.

Annars så är det fasligt lugnt här, jag läser väll en del. Har läst tre bra böcker nu den senaste månaden... Först en Jack the Ripper bok, den var intressant. Bara fakta och bilder, resten får man klura ut själv. Sen har jag läst "White line fever" http://cdon.se/b%c3%b6cker/garza%2c_janiss/white_line_fever_%3a_sj%c3%a4lvbiografin-4166229
Det var intressant den med och väldigt rolig. Och sist så läste jag "Låt den rätte komma in" http://cdon.se/b%c3%b6cker/ajvide_lindqvist%2c_john/l%c3%a5t_den_r%c3%a4tte_komma_in-966238 Den var bra men väldigt suspect!! Ska se filmen sen! brukar inte vara någon bra ide, men jag är nyfiken om dom lyckats..

Just nu läser jag om AC/DC, den är intressant men lite seg. Ska även läsa "och han älskade dem alla", syrran gillar den så det ska bli spännande och se vad jag tycker. Ska nog låna hennes Stieg Larsson böcker också, har aldrig läst dem. Men nu ska jag kila!!

Kram