torsdag 31 juli 2008

Hagelskur!


Jisses vilket väder! Kolla in haglet!

söndag 27 juli 2008

Iron Maiden!


Jag vet inte om det räknas, men vi bor på samma hotell som IM! Jag är väldigt sliten efter en fantastisk konsert, publiken var i exstas! Minst 10 plus!

lördag 26 juli 2008

Maken är taggad!


Snart dax!

Grönbete!


Sitter och laddar upp, massor med folk och underbar stämning. Har fin vy över Ullevi, vi sitter tydligen på gräsmattan utanför polishuset!

fredag 25 juli 2008

Resan till Göteborg!!

Dagen börjades vid 0600 i morse, då vi klev upp och fixade det sista innan resan ner till Göteborg... Allt kändes lugnt då det mesta packats och lagts fram redan igår, men jag rabblade upp en mental lista. Vilket jag för det mesta gör... Nycklar, börs, medicin, biljetter... och när jag kom till biljetter så insåg maken att han hade glömt att packa Iron Maiden biljetterna!!!! Tänk ångesten om vi hade glömt dem! de är ju hela anledningen till resan. Nåja det gick ju bra den här gången...

Resan startade från Ö-vik med buss till Sundsvall, det är rätt så träligt att sitta och skumpa på en buss i 2 timmar. Tur nog fick jag sällskap av min systerdotter A, hon skulle med enda till Stockholm. Hon ska flyga för första gången, en vecka i Turkiet... Avis!!! Sen blev det 1:a klass med tåg till Stockolm, där vi gick en snabbisrunda till Pizza Hut. En krämig Margaritapizza till mig och en Pepperoni till maken. På tåget till G-borg blev det 1:a klass igen, tiden tillbringade jag med att läsa och lösa korsord...

När vi steg av så stod det en stor välkomst kommité där, fast jag undrar vart fanfarerna och den röda mattan var!? Maken och jag sprang till hotelet och dumpade väskorna, sen bar det av till McDonalds för en McFeast och Co... Kvällen avslutades på en uteservering.

I morgon blir det Iron Maiden!!!!! Hoppas jag orkar skriva då! Sov gott och Kram

Kort stopp i huvudstan


Tågbyte vid Stockholms central på vår Iron Maiden resa som tar oss till Göteborg och Ullevi. Förvånadsvärt få Maiden-fans på centralen, är dom kanske redan på plats!?

torsdag 24 juli 2008

Jag har en ny älskling!!!!

Jag är förälskad!!! Vilken underbar känsla.... Han är hård, men med en mjuk känsla. Lätt fokuserad och lätt hanterad... och i en underbar blå färg....

Är han inte stilig!? Köptes idag, eftersom vi av vissa anledningar blev en kamera kort. Så nu ska min älskling och jag fara ner till Göteborg och leka, maken får följa också....

Har tagit test bilder mest hela eftermiddagen... Här är ett exempel...




Kram




söndag 20 juli 2008

Kalas på Coverclub


Makens födelsedag firas på CC! Med dubbelkusinerna, party all night. Tyvärr är cover- bandet Octagon helt värdelösa, massakerar allt!

fredag 18 juli 2008

Alice Cooper is the man!


Ah, min gamla idol! Har kvar min repiga gamla Trash LP!

torsdag 17 juli 2008

Lite små mulet!


Vi är nu på väg hem igen från våran första Iron Maiden konsert på 10 dagar, och är mitt i ett hellregn.

Efter en magisk kväll!


Always look on the bright side of life! See you in Göteborg. Vi längtar redan jätte mycket, fast vi är bra slitna. Eller i alla fall jag! Up the irons.

onsdag 16 juli 2008

Vyn från våra platser!


Inte illa va!? Fast jag kommer nog bränna mig!

Nu är vi nära!


Nyätna och laddade! Det blev kinamat, jättegott. Fast 2 små pojkar skrek och sprang omkring, jäkla väsen var det. Nu sitter vi två gator bort från händels- ernas centrum!

Mot Stockholms Stadion!


Spänningen är på topp, vi är laddade till 1000!

tisdag 15 juli 2008

Upptäcksfärd i Uppsala!


Vi har nu sett domkyrkan, slottet och kulturcentret.

måndag 14 juli 2008

Fikarast i Tönnebro!


Även hårdrockare behöver fika ibland.

Till svärfar!


Vilket mästerverk!

söndag 13 juli 2008

Ett boktips för regniga dagar!


Har just läst ut denna underbara deckare! Jag kan varmt rekomendera Arnaldur Indridasons böcker om polisen Erlendur och hans kolegor! Lättläst och spännande från pärm till pärm. De bör hellst läsas i ordning, även om fallen är fristående.

fredag 11 juli 2008

Vem kan motstå Ozzy?!


Hur söt är han inte! Han ansåg att spö- regn avnjutes bäst inne!

Kaninjakt!


Ja inte kan jag säga att morgonen har varit lugn i alla fall! Skulle så stort bjussa morsans kaniner på en morot, då jag noterade att två var borta. På vi har jagat och fångat bägge två! Jag tog den ena å den andra gav upp!

Kram

onsdag 9 juli 2008

Star Wars klorna!


Tuvärr så syns inte texten så tydligt! Ska svida om dem på måndag, till Iron Maiden konserterna!

tisdag 8 juli 2008

R2-D2


Det här är min söta lilla R2:a! Han kostade 120kr! Men jag gillar honom endock!

Star Wars

Jag och maken var till Star Wars utställningen nu i går, den var väldigt rolig och det var väldigt intressant att se och lära sig mer om figurerna. Min favorit är R2-D2, önskar jag hade honom...
Får nöja mig med en liten kopia, ska lägga ut en bild sen....
Det sämsta med hela utställningen var restaurang och souvenirena, jätte dyrt och dåligt utbud. Jag hade hoppats på muggar och andra roliga och användbara saker, men det fanns nästan bara leksaker. Billigaste kostade 120kr och den dyraste 8000kr, en hel del låg på 1100r. Så ska ni dit och handla så får nog stor plånkan följa med.... 8000kr saken var en jätte häftig Yoda i naturligstorlek med ljussaber...

Annars så tycker jag att alla ska ta sig en sväng förbi, få lite "modärn" kultur upplevelse. Och det för bara 150kr/vuxen....

May the force be with you!

Kram

fredag 4 juli 2008

Utmaningen!!!

Reglerna består av att först beskriva reglerna och sedan svara på alla frågor. Därefter välja ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din samt att låta personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Städa
2. Laga mat
3. Skriva in mina nya Sandemo böcker
4. Fixa tvätten
5. Vattna blommorna

Vad gjorde du för 10 år sedan?
1998 Så tillbringade jag våren i San Diego, Sen sommaren och hösten så återhämtade jag mig. Köpte en hyresrätt nere i Sollefteå.

Ställen du bott på?
1. Forsmo, Sollefteå 1977 - 1997
2. Ohio street, San Diego 1997-98
3. Forsmo, Sollefteå 1998
4. Storgatan, Sollefteå 1998-2000
5. Timmervägen, Östersund 2000-2005
6. Vallmovägen, Örnsköldsvik 2005-??

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Betala bort alla skulder
2. Flytta
3. Köpa hus
4. Resa
5. Spara

Personer du vill veta mer om?

Lars, Liza sen Malin men hon fick jag den av så hon räknas nog inte…

onsdag 2 juli 2008

Idag är det våran bröllopsdag!!

Idag är det 4 år sedan vi gifte oss, så vi firade med att gå ut och äta på Gastronomia Italiana. Och vad vi tyckte om det kan ni läsa på våran nya blogg!!

http://mat-i-stan.blogspot.com/

Kram

tisdag 1 juli 2008

Ah härliga semestertider!!

På fredag går maken på semester, och efter det är vi nästan fullbokad hela hans semester.
I morgon är det vår bröllopsdag, det blir 4 år.
Den 16:e blir det Iron Maiden i Stockholm!!! Sen hem igen och den 18:e blir det Alice Cooper och m fl. i Swedbank Arena! Dagen efter fyller maken år, så då blir det kalas...
Och sen får jag inte glömma att någon gång mitt i allt detta så ska vi gå på Star Wars...
Den 26:e blir det Iron Maiden igen fast i Göteborg!!! Det blev många "blir det" idag...

Kram